کد خبر:۵۰۵۲۷۳
سرپرست مؤسسه آموزش عالی سلامت قوچان خبر داد

شناسایی ۴۲۷۸ بیمار اعصاب و روان در قوچان

سرپست مؤسسه آموزش عالی سلامت قوچان از شناسایی ۴۲۷۸  بیمار اعصاب و روان در این شهرستان خبر داد که عملکرد در حوزه روستایی را مطلوب‌تر از حوزه شهری در این زمینه دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قوچان، اردشیر کارآمد دیروز در مراسم افتتاح مرکز سلامت روان جامعه‌نگر قوچان و بخش اعصاب و روان بیمارستان موسی بن جعفر (ع) از مراکز تحت پوشش موسسه آموزش عالی سلامت این شهرستان، گفت: پایلوت استقرار نظام سلامت روان در سه استان کرمان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی اجرا که این شهرستان در سطح ستان برای این منظور انتخاب شده است.

 

وی با بیان اینکه از 24 بهمن این طرح در قوچان با 11 نیروی روانپزشک، روانشناس بالینی و مددکار با 10 تخت مصوب آغاز به کار کرده است، تأکید کرد: تعداد بیماران اعصاب و روان این شهرستان ۴۲۷۸ نفر است که در حوزه شناسایی عملکرد در روستاها بهتر از شهر بوده است.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان قوچان با اشاره به فعالیت‌های مرکز تخصصی سلامت روان جامعه‌نگر قوچان تصریح کرد: این مرکز تخصصی با هدف بازتوانی دایر شده که دوره‌های مختلف را برای بیمار و خانواده‌ها به منظور افزایش گاهی در مورد بیماری، کاهش میزان بار ناشی از بیماری بر خانواده و بهببود عملکرد بیمار و خانواده و کیفیت زندگی آنها صورت می‌گیرد.

 

وی پیگیری تخصصی و ویزیت منزل را توسط کادر درمان و روانپزشک از کارکردهای این مرکز برشمرد و بیان کرد: طرح پرسشگری استقرار نظام سلامت روان در قوچان و درگز با تکمیل 887 پرسشنامه صورت گرفته است.

 

کارامد تعداد مراکز جامع سامت شهری و روستایی این شهرستان را 23 مرکز برشمرده و افزود: 108 دانشجو در مأسسه آموزش عالی سلامت قوچان با دو رشته تحصیلی هم‌کنون مشغول به تحصیل هستند.

 

ایجاد دانشکده علوم پزشکی یکی از مطالبات جدی مردم قوچان است

 

در این مراسم فرماندار قوچان با اشاره به این موضوع که پایلوت شدن این شهرستان برای استقرار نظام سلامت روان نشان از هماهنگی و انسجام میان مسئولین دارد، گفت: این طرح موجب شد تا حداقل امکانات و خدمات در محل ارائه شود و مردم باید بدون دغدغه و نگرانی اعتماد مراجعه را پیدا کنند.

 

علیرضا قامتی ایجاد نشاط، سلامت و امید به زندگی را یکی از مهمترین سیاست‌های وزارت بهداشت و درمان دانست و گفت: باید به دقت از امکانات موجود به شکل بهینه برای بهره‌مندی جامعه استفاه کرد و اعتبارات حوزه سلامت قوچان نسبت به گذشته قابل مقایسه نیست.

 

وی تأکید کرد: یکی از مطالبات جدی مردم این شهرستان ایجاد دانشکده علوم پزشکی بوده که امیدواریم در سال 95 این موضوع نیز تحقق پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار